top of page

Onze diensten

Onze dienstverlening is breed. En dat kan als je de juiste mensen aan boord hebt. CC Academy wil graag een totaaloplossing bieden voor effectieve klantcommunicatie.

Communicatietrainingen

 

Communiceren doen we allemaal. Maar effectief communiceren is een vak dat niet iedereen beheerst. Door praktijkgerichte trainingen leren trainees wat de gevolgen zijn van hun wijze van communiceren. En ze leren (dus) ook hoe ze deze gevolgen kunnen beïnvloeden door hun wijze van communiceren aan te passen.

Dit geldt voor zowel schriftelijke, verbale als non-verbale communicatie.

Ook voor het opfrissen van grammatica en spelling is een kort maar effectief programma ontwikkeld.

Professioneel Presenteren

 

Het geven van een goede presentatie is een kunst. U kent vast wel de voorbeelden van sprekers die de tekst van hun sheets woordelijk oplepelen en dan verbaasd zijn dan hun toehoorders afhaken.

CC Academy kent al deze valkuilen maar ook de manier waarop een presentatie wel aankomt en blijft hangen. Want dat is tenslotte het doel van een goede presentatie; de boodschap moet zich blijvend onderscheiden van die van de 'concurrentie'. 

 

Assessements

 

Het vinden van de juiste mensen op de juiste plek is een risicovolle aangelegenheid. CC Academy heeft een aantal assessments ontwikkeld die kandidaten testen op hun capaciteiten om effectief met klanten te communiceren. Deze assessments vergroten de kans op een succesvolle loopbaan. Zowel voor de kandidaat als voor de werkgever. Bovendien worden eventuele ontwikkelgebieden in kaart gebracht waardoor verdere ontwikkeling van de kandidaat kan worden geborgd. 

Verkooptrainingen

 

Veel commerciele medewerkers 'rollen' het vak in vanwege een goede babbel en een amicaal voorkomen. En dat werkt! Een poosje....

CC Academy wil graag met uw medewerkers de volgende stappen zetten in het succesvol afronden van een commercieel proces. 

En dan maakt het (ons) niet uit of dat proces via de telefoon verloopt of via face-to-face contact. 

Onze Salestrainers hebben in beide disciplines een grote staat van dienst. Zij kunnen aan de hand van praktijkvoorbeelden en -opdrachten uw medewerkers waardevolle tips en tricks meegeven om ook de moeilijkste klanten over de streep te trekken.

Train-de-trainer programma's

 

Grotere bedrijven hebben vaak hun eigen opleidingsspecialisten. Maar wat als u wel de expertise in huis heeft, maar niet de didactische vaardigheden om uw kennis en vaardigheden effectief over te brengen? 

CC Academy biedt meerdere Train-de-trainer programma's aan om uw didactische vaardigheden te ontwikkelen. Uw professionals worden dan coaches en opleiders waardoor de rest van uw organisatie kosteneffectief kan profiteren van de aanwezige kennis.

Interim Management

 

CC Academy beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten die u tijdelijk kunnen helpen. Bijvoorbeeld met het opzetten van een opleidingsplan of het ontwikkelen van interne trainingen.

Maar ook voor het tijdelijk aansturen van een afdeling kunnen wij uitkomst bieden.  

Helpdesktrainingen

 

Uw relaties vinden het vanzelfsprekend dat ze met vragen bij hun leverancier terecht kunnen. Zowel zakelijke als particuliere klanten verwachten snel een juist antwoord op liefst al hun vragen. Het is aan u om dit waar te maken.

CC Academy heeft niet alleen kennis van de operationele aansturing van een helpdesk of klantenservice maar ook de ervaring om uw medewerkers zo efficient mogelijk te laten werken. En met efficient bedoelen we: zo snel mogelijk een volledig en juist antwoord op de juiste vraag waarbij de verwachtingen van klanten het liefst wordt overtroffen.

Opleidingsstrategie

 

Een opleiding of training geven is alleen rendabel als het past in de strategie van uw bedrijf. Het ontwikkelen van opleidingsstrategie is een rechtstreekse afgeleide van uw Missie en Visie.

Het strategisch bepalen van wie u wanneer en waarvoor gaat opleiden, verzekert u in de toekomst van voldoende geschoold personeel. Het ontwerpen van opleidingsplannen en het ontwikkelen van de eigenlijke trainingen komen voort uit deze strategie.

CC Academy heeft aantoonbare kennis en ervaring van zowel het strategische als het operationele aspect van opleiden.

In combinatie met een Train-de-trainer programma stelt het u in staat om u en uw medewerkers zelfstandig voor te bereiden op de toekomst

bottom of page